sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kenttäpäivitys - ja myöhässäkin vielä...

Kyllä. Tämä päivitys on myöhässä. Kentällä käytiin jo pari päivää sitten, mutta päivitys jäi tekemättä. Sorry.

Matkaan lähdettiin jälleen Suvin ja Topin kanssa. Pieniä mutkia matkaan teetti uudet tarkoin valitut ja mitatut jalustinhihnat, jotka oli kuin olikin liian pitkät ja niihin piti tehdä kierrokset, jotta ne olisi paremman pituiset. Tarkoitus oli alunperin lähteä lähinnä katsomaan Osaran koulun kenttää (joka muuten pitää käydä maksamassa vielä, siellä kun ei ole väkeä paikalla kuin klo 9-17 ja allekirjoittanut on ollut töissä viime päivät juuri niihin aikoihin) ja kiertää siinä samalla muutama kierros.
 
 
Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että tunti siellä vierähti hujauksessa ja hiki tuli niin ponin kuin kuskinkin. Antonista pahin osuus tuntui olevan päästä portista sisään, ne valkoiset lankun osat kun voi vaikka syödä pienen lihavan puttepojan. Ohjelmassa oli jumppaa käynnissä ympyröillä ja isoilla volteilla. Taivuteltiin ja väänneltiin ja käänneltiin ja haettiin tasaisuutta. Ravissa Anton oli aluksi aivan p*jäykkä, kunnes muisti mikä homman nimi oli. Muutaman hetken verran kuitenkin tuntui kuin oltaisiin oltu alkeiskurssilla. Vain taluttaja puuttui..


Käynnissä homma sujuu jo varsin mallikkaasti, mutta ravissa suurimmaksi ongelmaksi muodostui hitaus. Anton oli pohkeelle nyt varsin hidas ja kulki mielellään pohkeen takana, kunnes sain raipan käteeni. Sitten alkoi löytyä ravissakin jo jalkoja ja liikettä ja pohjettakaan ei tarvinnut käyttää niin paljoa. Laukan nostaminen on ollut tähänkin asti suhteellisen helppoa, kun on ensimmäiset kerrat tehty. Nytkin Anton nosti laukan lopulta vain parin raviaskeleen kautta, kun keksi, että hei, täähän olikin Se juttu! Vasen laukka on oikeaa vaikeampaa saada nousemaan, mutta sekin todennäköisesti johtuu kuskin toispuolisuudesta. Treeniä siis lisää. Molemmille.


On se kaiken kaikkiaan kumma otus tuo juniori. Se on viime aikoina älynnyt paljon uusia asioita ja alkanut esittää varsin hienoja pätkiä käynnissäkin niin, että liike on kulkenut oikeasti selän läpi. Ehkä Voltas on sille pitänyt yön pimeinä tunteina koulua, että näin kun teet, niin sillä blondilla ei mene hermo. Tai sitten se on fiksumpi kuin antaa ymmärtää.


Kyl mää vaan tykkään mun ponista, vaikkei se aina olekaan se penaalin terävin kynä. <3

1 kommentti:

  1. Näppärän näköstä menoa, kun miettii Antsun ikää! :)

    VastaaPoista